About us

Gedreven door enthousiasme, gepassioneerd in het grillen en koken. Dat zijn de ingrediĆ«nten die wij graag samenbrengen om elk gezelschap een onvergetelijke grill- en caterervaring voor te schotelen.  Met meerdere jaren opleiding in een sterrenkeuken en een pak ervaring in de hobbykeuken werd het tijd voor "Eat Anders". Grilling en catering zijn de centrale begrippen.

Tuinfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest, receptie, verjaardag, communie, teambuilding, workshop, ... Uitgebreid tafelen of een buffetformule ,  alles is bespreekbaar. Voeg daar een smaakvol sausje sfeer en amusement bij en je zoektocht naar de ideale catering stopt hier.

Eat Anders biedt geen kant-en-klaar aanbod maar gaat graag in overleg op zoek naar het meest passende concept op jouw maat. Ons plan is geslaagd als we jou en het gezelschap kunnen ontzorgen en bovenal een onvergetelijk, gezellig en smakelijk moment kunnen bezorgen.

Nieuw in ons aanbod is onze inspirerende "Grill Box", een volledige ecologische Box met alles in om aan de slag te gaan voor een heerlijke BBQ. 

Originele "Eat Anders" side gerechten, homemade sauzen, topvlees van beenhouwerij Rondou, kraakverse seafood, mogelijkheid tot BBQ's huren, heerlijke streekbieren, onze selectie wijnen, houtskool,...

Alles om in een paar klikken aan de slag te gaan!


Smakelijk!


Benieuwd naar meer, neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of contacteer ons voor meer info.


About us

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x