About us

Gedreven door enthousiasme, gepassioneerd in het grillen en koken. Dat zijn de ingrediĆ«nten die wij graag samenbrengen om elk gezelschap een onvergetelijke grill- en caterervaring voor te schotelen.  Met meerdere jaren opleiding in een sterrenkeuken en een pak ervaring in de hobbykeuken werd het tijd voor "Eat Anders". Grilling en catering zijn de centrale begrippen.

Tuinfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest, receptie, verjaardag, communie, teambuilding, workshop, ... Uitgebreid tafelen of een buffetformule ,  alles is bespreekbaar. Voeg daar een smaakvol sausje sfeer en amusement bij en je zoektocht naar de ideale catering stopt hier.

Eat Anders biedt geen kant-en-klaar aanbod maar gaat graag in overleg op zoek naar het meest passende concept op jouw maat. Ons plan is geslaagd als we jou en het gezelschap kunnen ontzorgen en bovenal een onvergetelijk, gezellig en smakelijk moment kunnen bezorgen.

Nieuw in ons verhaal is "GENIET ANDERS", selected outdoor lifestyle. Een online webshop met onze selectie van zalige "GENIET" producten voor buiten. Daar genieten bij ons centraal staat was dit paar een klein stapje verder. (bijna) al onze genietproducten zijn ook te bezichtigen op afspraak in onze belevingstuin. Altijd welkom voor een inspirerende wandeling.

Maak jouw afspraak en contacteer ons.


Smakelijk en geniet!


Benieuwd naar meer, neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of contacteer ons voor meer info.


About us

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x